Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su içtiğini görmek

Rüyada bulanık su içtiğini görmek

Rüyada bulanık su içtiğini görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık su içtiğini gördüyseniz:

  • Belli başlı bir netice almak istediğiniz durumlarda tavsiyelere kulak vermezsiniz.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, layık olduklarına sahip olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu bulanık su görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya kapılmak hastalıkların biteceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, haram mal yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments