Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su birikintisi görmek

Rüyada bulanık su birikintisi görmek

Rüyada bulanık su birikintisi görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su birikintisi gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek sevinçli bir hayat süreceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su birikintisi görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük su birikintisi görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yürümek yanlış adımlar atacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada su birikintisine basmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments