Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su içmek

Rüyada bulanık su içmek

Rüyada bulanık su içmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, şansızlığın kırılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Rüyada bulanık su içmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bulanık su içmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada bulanık çay içmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suya kapılmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suyla abdest almak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede bulanık su görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments