Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun içine düşmek

Rüyada bulanık suyun içine düşmek

Rüyada bulanık suyun içine düşmek hastalıkların haneden uzak olacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, büyük takdir toplanacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Rüyada bulanık suya düşmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sağlığının yerine geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada bulanık dereye düşmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada bulanık denize düşmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık göle düşmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık nehre düşmek insanların alım gücünün azalacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına delalet eder.

Rüyada bulanık ve duru su görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada suyu bulanık görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments