Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede bulanık su görmek

Rüyada şişede bulanık su görmek

Rüyada şişede bulanık su görmek büyük hatalar yapacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada şişede bulanık su gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada şişede bulanık su görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bulanık su yüzmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık deniz suyu görmek onu uyaracağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya düşmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada çok bulanık su görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık kirli su görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak acı tecrübeler edineceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyla abdest almak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments