Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çoğul gebelik görmek

Rüyada çoğul gebelik görmek

Rüyada çoğul gebelik görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çoğul gebelik gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada çoğul gebelik görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalettir.

Rüyada birini gebe görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret eder.

Rüyada dış gebelik görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızı gebe görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, rahat erileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına işarettir.

Rüyada kendini gebe görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Rüyada ölüyü gebe görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments