Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini gebe görmek

Rüyada birini gebe görmek

Rüyada birini gebe görmek birçok yeni fikir edinileceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini gebe gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Rüyada gebelik testi almak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe koyun görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebe hayvan görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gebe görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Rüyada karısını gebe görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments