Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış gebelik görmek

Rüyada dış gebelik görmek

Rüyada dış gebelik görmek kötü işlere girmeyeceğine, huzurunun yerinde olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada dış gebelik gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, özgüveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada dış gebelik görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalettir.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak başarılar elde edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gebe fare görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini gebe görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe insan görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testi negatif görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada gebe inek görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments