Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek

Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek

Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek büyük zorluklar geçireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, içine fesat düşeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada gebe kedi görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birini gebe görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek endişelerin son bulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gebe olduğunu öğrenmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işarettir.

Rüyada erkeği gebe görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments