Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gebe olduğunu duymak

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada birinin gebe olduğunu duymak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe kadınlar görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek mutluluk dolu haberler alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet etmektedir.

Rüyada gebe koyun görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe haberi almak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada gebe köpek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına inanılır.

Rüyada gebe olmak maddi imkânlarının artacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe kalamamak mutsuz ve moralsiz olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments