Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü gebe görmek

Rüyada ölüyü gebe görmek

Rüyada ölüyü gebe görmek terfi alamayacağına, sevgisinin artacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü gebe gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada ölüyü gebe görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada gebe kedi görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebelik haberi almak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Rüyada gebe görmek sorunlarının artacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada eşini gebe görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada gebe olduğunu görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada gebe koyun görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments