Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızı gebe görmek

Rüyada bekar kızı gebe görmek

Rüyada bekar kızı gebe görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, işlerin günden güne artacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bekar kızı gebe gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kızını gebe görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebe hayvan görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada gebe kalamamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gebelik testi pozitif görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, evine bereket geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ticarette öne geçeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sonra kendi işini kuracağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments