Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini gebe görmek

Rüyada kendini gebe görmek

Rüyada kendini gebe görmek kalben çok rahat edileceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada kendini gebe gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada gebe kalamamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebe haberi almak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebelik testi görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, onlar için çabalayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada birini gebe görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gebelik testi yaptığını görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada pozitif gebelik testi görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü gebe görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments