Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek patron koltuğuna yükseleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek İslami olarak günahlarının artacağına, zor günler geçirileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına inanılır.

Rüyada yüzüne kan sıçramak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, günlerini hastanede geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzü kan görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eli yüzü kan görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments