Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde kan görmek

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde kan gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek çalışmalarının takdir edileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada yüzü kan görmek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüzüne kan görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne kan sürmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments