Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli yüzü kan görmek

Rüyada eli yüzü kan görmek

Rüyada eli yüzü kan görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eli yüzü kan gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada eli yüzü kan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek itibar edineceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne kan görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kan görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments