Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan gördüyseniz:

  • Şimdilik sabırlı olmalısınız.

Rüyada arkadaşının yüzünde kan görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, talihinizin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne kan sürmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yeni çalışmalara girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, ondan kazanç elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eli yüzü kan görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne kan görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments