Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü kan görmek

Rüyada yüzü kan görmek

Rüyada yüzü kan görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, dertlerin aşılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yüzü kan gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kan görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü kan görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek yeni bir araca sahip olunacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne kan sürmek sevilen bir dostun geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments