Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne kan sıçramak

Rüyada yüzüne kan sıçramak

Rüyada yüzüne kan sıçramak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalettir.

Rüyada yüzüne kan sıçramak gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada yüzüne kan sıçramak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada üzerine kan sıçramak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kan sıçradığını görmek kazancının sürekli artacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada kan sıçramak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duvara sıçramak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne sıçramak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada idrar sıçradığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments