Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünde kan görmek

Rüyada birinin yüzünde kan görmek

Rüyada birinin yüzünde kan görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünde kan gördüyseniz:

  • Aile fertleriyle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ailenize daha fazla zaman ayırabilir, geçmişten gelen küslükleri sonlandırma şansı bulabilir veya aile üyelerini ilgilendiren sevindirici haberler alabilirsiniz.

Rüyada yüzüne kan sürmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde kan görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek ticaretinin gelişeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulur.

Rüyada yüzünde kan görmek namının yürüyeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eli yüzü kan görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne kan görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments