Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kan içinde görmek

Rüyada yüzünü kan içinde görmek

Rüyada yüzünü kan içinde görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, üzeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada yüzünü kan içinde gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kan içinde görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kan içinde görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Rüyada yüzüne kan sürmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde kan görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yüzünde kan görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünde kan görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hasta ise iyileşeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada yüzü kan görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, imkânsızlıklarının biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments