Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun tırnağını kesmek

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancın artacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına inanılır.

Rüyada kızının tırnağını kesmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada babanın tırnaklarını kesmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü tırnağı kesmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek geçim derdine düşmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments