Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına yorulur.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada bir çocuğun tırnağını kesmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işarettir.

Rüyada birinin tırnağını kesmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments