Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tırnağını kesmek

Rüyada birinin tırnağını kesmek

Rüyada birinin tırnağını kesmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rahat nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı derinden kesmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağı derin kesmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, sabit geliri olacağına işarettir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tırnaklarını kesmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek kazancının artacağına,, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments