Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ticaret sektörüne atılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Genelde olayların gelişiminde kendinize hakim olabiliyorsunuz.

Rüyada çocuğu suya düşürmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak hasret içinde kalacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek dertlerinin biteceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments