Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suya düşürmek

Rüyada çocuğunu suya düşürmek

Rüyada çocuğunu suya düşürmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada çocuğu suya düşürmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek verilen emeğin boşa gideceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, hayattan daha zevk alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak işlerin aksayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments