Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, Tövbe Edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, yeni işlere gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulur.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments