Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, ticaretinin açılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğu suya düşürmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun duvardan düştüğünü görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments