Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğu suya düşürmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulur.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu düşürmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yeni duygular tadacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments