Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek şansının kendinden yana olacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kendisine şifa olacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hastalanacağına, üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, donanımlı kılacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya para düşürmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments