Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, mülkiyetinin de artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu suya düşürmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada düşen çocuğu yakalamak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments