Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu suya düşürmek

Rüyada çocuğu suya düşürmek

Rüyada çocuğu suya düşürmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, masraflarının azalacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun suya düştüğünü görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek farklı şeyler deneyeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu suya düşürmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun suya düştüğünü görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suya düştüğünü görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu suya düşürmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunuzun düştüğünü görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments