Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işarettir.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun silahla vurulduğunu görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek kötü olayların meydana geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini silahla vurulmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments