Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birilerinin vurulduğunu görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada silahla birilerini öldürmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birilerini silahla öldürmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hakkını alacağına alamet eder.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin silahla vurulduğunu görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments