Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalçadan silahla vurulmak

Rüyada kalçadan silahla vurulmak

Rüyada kalçadan silahla vurulmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına rivayet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine inanılır.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada kalça kemiği görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalçayı büyük görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kazancını artıracağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalçayı okşamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments