Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, rızkın artacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına inanılır.

Rüyada birini silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada hamileyken silahla vurulmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, zararların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek mal ve mülk sahibi olmaya, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada elinden silahla vurulmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Rüyada silahla elinden vurulmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments