Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini silahla vurulmak

Rüyada kendini silahla vurulmak

Rüyada kendini silahla vurulmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, daha sonra işlerin açılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine inanılır.

Rüyada birinin kendini silahla vurulduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla elinden vurulmak hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, isabetli adımlar atacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla omzundan vurulmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kişinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla dizinden vurulmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments