Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun silahla vurulduğunu görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun namlulu silahla vurulmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada silah la vurulmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, kulluk derecesinin artmasına delalet eder.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments