Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuğundan silahla vurulmak

Rüyada topuğundan silahla vurulmak

Rüyada topuğundan silahla vurulmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak hasta ise bakacağına, insanların güvenini kazanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada topuktan iğne vurulmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada topuğundan vurulduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, alkış alacağına yorulmaktadır.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada topuktan vurulmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, karlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada silahla elinden vurulmak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments