Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, gönül gözünün açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmak ve kan gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız, bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada silahla vurulmak ve kan görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah tarafından vurulmak daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini silahla vurulduğunu görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada silah la vurulmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek mevki edineceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments