Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, düzenlemelerin veya planların üzerinden geçilmesi gerekiyorsa, başka birisinin harekete geçmesini beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ölüyü sigara içerken görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birini sigara içerken görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin sigara içtiğini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kendisini yıpratacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere delalettir.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek hayallere kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının sigara içtiğini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içerken görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, insan sevindireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu sigara içerken görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments