Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu sigara içerken gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin sigara içtiğini görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, dertlerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet eder.

Rüyada eşini sigara içerken görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments