Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalettir.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde gergin hissedebiliriz veya gergin ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, müjdeli haberle geleceğine, imkânsızı başaracağına delalettir.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sigara içirmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içeni görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments