Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, sevinçli haberler geleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, saygınlık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments