Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorunların atlatılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu sigara içerken görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun sigara içtiğini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin sigara içtiğini görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sigara içme görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, olaylı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments