Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Rüyada bir kişinin sigara içtiğini görmek donatacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun sigara içtiğini görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada annemi sigara içerken görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini sigara içerken görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin sigara içtiğini görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, işlere nazar değeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments