Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun saçını taramak

Rüyada çocuğunun saçını taramak

Rüyada çocuğunun saçını taramak konforundan da ödün vereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ticaretinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun saçını taramak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Rüyada çocuğunun saçını taramak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, borçların gittikçe artacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını taramak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada kırık tarakla saç taramak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalettir.

Rüyada başkasının saç taramak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin saçını taramak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada sarı saç taramak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments