Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık tarakla saç taramak

Rüyada kırık tarakla saç taramak

Rüyada kırık tarakla saç taramak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Rüyada kırık tarakla saç taramak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarakla saç taramak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulur.

Rüyada saçını tarakla taramak imkânlarının azalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine inanılır.

Rüyada kırık dişli tarak görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet eder.

Rüyada dişi kırık tarak görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ondan kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırık tarak görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments