Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek saçı taramak

Rüyada erkek saçı taramak

Rüyada erkek saçı taramak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalettir.

Rüyada erkek saçı taramak gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada erkeğin saçını taramak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, evleneceğinize delalet eder.

Rüyada erkek saçı taramak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını taramak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada fırçayla saç taramak hayırlı bir kısmet çıkacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, rütbenin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı saç taramak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını taramak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments