Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı saç taramak

Rüyada sarı saç taramak

Rüyada sarı saç taramak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada sarı saç taramak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayı başarabilirseniz doğru seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada uzun sarı saç taramak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı saç taramak çok önemli başarılar elde edileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yapılan planların alt üst olacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin saçını taramak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayna karşısında saç taramak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçını taramak sağlık sorunlarının son bulacağına, takdir edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını taramak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada saçtan bit taramak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments